Descriere
Brandul Lav se ramarca prin calitatea sticlei foarte groasa si totodata stilizata intrun mod destul de placut
Paharele constau în general din două părți, partea corpului unde este plasată băutura și partea piciorului conectată la acest corp. Aceste secțiuni diferă în funcție de aroma, culoarea, aroma și mirosul băuturii. Deși această diferență este adesea trecută cu vederea de oameni, este un detaliu foarte important care afectează caracterul băuturii.
Cum ar trebui să fie un pahar de coniac?
Cognacul este derivat din struguri albi cultivați în secolul al XVII-lea în regiunea Cognac, un oraș din Franța. Își ia numele de la acest oraș. De fapt, este o băutură obținută prin distilarea de două ori a vinului. Are un timp de așteptare de la 2,5 până la 100 de ani. Cu cât timpul de așteptare este mai lung, cu atât calitatea coniacului este mai mare. Cognacul este o băutură cu diferite arome și mirosuri exotice. Prin urmare, scopul principal în timp ce bei coniac este să simți aceste arome diferite la nivel maxim. Corpul paharului de coniac are o structură asemănătoare unui balon care se îngustează în sus. Astfel, aromele pe care le are in timp ce bea sunt colectate in corpul in forma de balon. În plus, datorită structurii sale ușor îngustate, această aromă este direcționată către gură și nas în timp ce se bea. Coniacul nu trebuie băut rece sau înghețat. Nu este posibil să te bucuri de un coniac băut în acest fel. Pentru că coniacul tău arePentru ca aceste proprietăți exotice să apară, temperatura acestuia trebuie să fie la temperatura corpului. Din acest motiv, paharul de coniac are piciorul scurt, spre deosebire de alte pahare.
MELANIA MAXIM (proprietar verificat) –
Superbe, dar imi trebuie si o masura mai mica.
Gratiela (proprietar verificat) –
Recomand cu caldura. Voi mai comanda de la voi!