fbpx

Modalitate de retur

Confortul Dvs. este foarte important pentru noi, de aceea puteți inapoia unul sau mai multe produse din cele cumpărate de pe casaexpert.ro  în termen de 14 zile din momentul în care ați primit coletul, indiferent de natura deciziei luata.  

Procedura

 • Modalitatea de a ne informa cu privire la returul sau schimbul unui produs este prin e-mail, la adresa retur@casaexpert.ro , sau la nr de tel: 0768604532 Este o adresa dedicata acestui proces iar colegii nostri se ocupa doar de aceasta procedura.
 • Recomandăm ca după primirea produselor, să verificați astfel încât sa va asigurati ca ati primit produsul la care va asteptati. Nu va grabiti sa le spalati sau folositi, puteți returna sau schimba doar produsele care nu au fost folosite sau spălate.
 • Pentru o rambursare integrala a sumei achitate, trebuie să ne restituiți produsul cu toate componentele lui, fotografie de prezentare, ambalaj etc. Ne vom rezerva dreptul de a retine o suma de bani direct proportionala cu prejudiciul adus produsului, ca urmare a diminuarii valorii de vanzare a acestuia.
 • Transportul pentru returul produselor este suportat de către dvs. Puteți alege în acest sens orice firmă de curierat care livreaza direct la adresa noastra, nu însă Poșta Română.
 • Nu vom lua la cunostinta returnare coletelor a caror taxa de transport este la destinatar. Coletul se va întoarce la expeditor, iar pentru ridicarea lui va fi necesară achitarea contravalorii transportului dus-întors

Retur pas cu pas:  

Informează-ne prin e-mail despre decizia ta de a restitui un produs; Ajutati-ne cu: numele corect, numărul comenzii, numărul facturii sau orice detaliu care ne-ar ajuta sa identificam comanda mai repede.

 1. Contul bancar (IBAN), însoțit de numele titularului pentru ca noi să îți putem rambursa banii. Contul trebuie neapărat să fie deschis la o bancă din România.
 2. Ambalează produsele într-o pungă suplimentară sau orice alt ambalaj, diferit de ambalajul original al produsului, care să îl protejeze pe parcursul drumului. Nu vom accepta primirea unor produse la care etichetele pentru transport au fost lipite pe ambalajul original al produsului iar în cazul în care se constată ulterior acest lucru, ne rezervăm dreptul de a restitui o sumă de bani diminuată cu valoarea cu care a fost micșorată valoarea produsului;
 3. În cazul produselor cu mai multe piese, din care una cu defect, vor fi schimbate piesele cu defect și nu întreg produsul;
 4. Chemati curierul dvs. de selectie și predati-i coletul.

Adresa la care trebuie trimis coletul  este: Drumul Timonierului, numarul 26, Sector 6, Bucuresti.

După ce primim coletul, va vom returna banii în cont. De regulă restituim suma de bani în termen de până la 14 zile lucrătoare.

Dacă vreti să schimbati un produs:

 1. Alegeti produsul pe care vreti să îl primiti în schimbul celui pe care îl inapoiati.
  După ce v-ati hotărât, scrieti-ne un e-mail cu subiectul compensare; asigurati-va ca ati ales corect numele produsului pe care doriti la schimb;
 2. Pentru schimburi se percepe taxa de transport tur – retur in valoare de 40 lei
 3. Puteti opta pentru un produs a carui valoare este mai mica decat achizitia dvs initiala sau mai mai mare. In situatia in care valoarea este mai mica, ne indicati contul unde doriti sa facem transferul diferentei dintre produse. Daca produsul selectat are o valoare mai mare veti achita diferenta la livrarea produsului de schimb, curierului.
 4. Adaugati o punga suplimentara produsului astfel incat cel original sa se intoarca intact. Nu vom putea rambursa suma totala daca se constata deteriorarea produsului.
 5. Cheamă curierul tau preferat si preda-i coletul.

Adresa la care trebuie trimis coletul este: Drumul Timonierului, numarul 26, Sector 6, Bucuresti / Telefon: 0768 604 532

După ce primim coletul conținând produsul trimis de dvs. vom expedia noul produs.

Adresa de e-mail: retur@casaexpert.ro

SCROLL UP

This function has been disabled for Casa Expert.