Modalitate de retur

Confortul Dvs. este foarte important pentru noi, de aceea puteți inapoia unul sau mai multe produse din cele cumpărate de pe casaexpert.ro in termen de 14 zile din momentul în care ați primit coletul, indiferent de natura deciziei luata.  

Procedura

 • Modalitatea de a ne informa cu privire la returul sau schimbul unui produs este prin e-mail, la adresa lucian.gribinica@gmail.com Este o adresa dedicata acestui proces iar colegii nostri se ocupa doar de aceasta procedura.
 • Recomandăm ca după primirea produselor, să verificați astfel încât sa va asigurati ca ati primit produsul la care va asteptati. Nu va grabiti sa le spalati sau folositi, puteți returna sau schimba doar produsele care nu au fost folosite sau spălate.
 • Conform regulamentului trebuie să ne restituiți produsul cu toate componentele lui, fotografie de prezentare, ambalaj etc. Ne vom rezerva dreptul de a retine o suma de bani direct proportionala cu prejudiciul adus produsului, ca urmare a diminuarii valorii de vanzare a acestuia.
 • Transportul pentru returul produselor este suportat de către dvs (cost 25 lei ). In termen de 3 zile vom trimite curierul  pentru a ridica produsul.
 • Dupa receptia coletului dumneavoastra se vor efectua verificari,iar daca toate criteriile sunt indeplinite banii vor fi returnati in contul indicat pe card. Banii se vor restitui in termen de 14 zile de la data receptionarii produselor.

Retur pas cu pas:  

Informează-ne prin e-mail despre decizia ta de a restitui un produs; Ajutati-ne cu: numele corect, numărul comenzii, numărul facturii sau orice detaliu care ne-ar ajuta sa identificam comanda mai repede.

 1. Contul bancar (IBAN), însoțit de numele titularului pentru ca noi să îți putem rambursa banii. Contul trebuie neapărat să fie deschis la o bancă din România.
 2. Ambalează produsele într-o pungă suplimentară sau orice alt ambalaj, diferit de ambalajul original al produsului, care să îl protejeze pe parcursul drumului. Nu vom accepta primirea unor produse la care etichetele pentru transport au fost lipite pe ambalajul original al produsului iar în cazul în care se constată ulterior acest lucru, ne rezervăm dreptul de a restitui o sumă de bani diminuată cu valoarea cu care a fost micșorată valoarea produsului;
 3. În cazul produselor cu mai multe piese, din care una cu defect, vor fi schimbate piesele cu defect și nu întreg produsul.

După ce primim coletul, va vom returna banii în cont, de regulă restituim suma de bani în termen de până la 14 zile lucrătoare inceapand cu data primirii coletului.

Dacă vreti să schimbati un produs:

 1. Alegeti produsul pe care vreti să îl primiti în schimbul celui pe care îl inapoiati.
  După ce v-ati hotărât, scrieti-ne un e-mail cu subiectul compensare; asigurati-va ca ati ales corect numele produsului pe care doriti la schimb;
 2. Pentru schimburi se percepe taxa de transport pentru comanda cu produsele noi 20 ron + taxa colet la schimb 15 ron.
 3. Puteti opta pentru un produs a carui valoare este mai mica decat achizitia dvs initiala sau mai mai mare. In situatia in care valoarea este mai mica, ne indicati contul unde doriti sa facem transferul diferentei dintre produse. Daca produsul selectat are o valoare mai mare veti achita diferenta la livrarea produsului de schimb, curierului.
 4. Adaugati o punga suplimentara produsului astfel incat cel original sa se intoarca intact. Nu vom putea rambursa suma totala daca se constata deteriorarea produsului.

După ce primim coletul conținând produsul trimis de dvs. vom expedia noul produs.

Adresa de e-mail: lucian.gribinica@gmail.com