Modalitate de livrare

Livrare prin curier Cargus  – taxa 20 lei in toata Romania ( indiferent de greutate si volum )

Livrările prin curier se fac intre 24-48h de la primirea confirmarii sms-ului si emailului  trimis catre client exceptând zilele nelucrătoare. ( Sambata – Duminica )

Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală depăşeste suma de 500 lei, indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 8 de zile.

Informații utile

Puteţi cere informaţii sau modificări asupra comenzilor dvs. accesând numărul de telefon 0768604532.

În cazul livrărilor prin curierat rapid  produsul/produsele sau ambalajul să fie verificat/e pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea să fie făcută cât mai repede după recepționarea comenzii( cel mult 24 ore ), iar sesizarea făcută în maxim 24 de ore de la receptie la adresa de e-mail : lucian.gribinica@gmail.com sau la nr de tel 0768604532.

Metoda de lucru:

Poti solicita verificare coletului la numarul de telefon 0768604532.

Serviciul “Verificare colet” taxa 6 lei ( tva inclus )

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare si prezinta urme de lovituri, zgarieturi sau orice alte probleme vizibile, va recomandam sa il refuzati.

Refuzarea produsului/produselor este posibila doar in prezenta cuierului la momentul livrarii.

CasaExpert@2022 asigura returul produselor defecte sau sparte !

Nu sunt luate in considerare reclamatiile ulterioare receptiei in cazul in care nu au fost respectate recomandarile CasaExpert.