fbpx

Modalitate de livrare

Livrare prin curier -taxa 20 lei in toata Romania ( indiferent de greutate si volum )

Livrările prin curier  DPD  se fac în cel mai scurt timp intre 1-3 zile de la primirea confirmarii telefonice inclusiv a sms-ului trimis catre client exceptând zilele nelucrătoare. ( Sambata -Duminica )

Livrarea se face GRATUIT pentru comenzile a căror valoare totală depăşesc suma de 250 lei, indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 8 de zile.

Informații utile

Puteţi cere informaţii sau modificări asupra comenzilor dvs. accesând numărul de telefon 0768604532.

În cazul livrărilor prin curierat rapid  produsul/produsele sau ambalajul să fie verificat/e pentru a nu prezenta defecțiuni fizice cauzate de transport. Este recomandat ca verificarea să fie făcută cât mai repede după recepționarea comenzii( cel mult 24 ore ), iar sesizarea făcută în maxim 24 de ore de la receptie la adresa de e-mail : lucian.gribinica@gmail.com sau la nr de tel 0768604532.

Metoda de lucru:

Poti solicita curierului deschiderea coletului(verificare coletului) la momentul receptionarii comenzii, pentru a verifica starea produsului/produselor.

Serviciul “Verificare colet” este gratuit pentru comenzile ce depasesc 500 lei , deasemenea este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru cele juridice

Taxa 6 lei ( tva inclus ) la comenzile ce nu depasesc suma de 500 lei.

Prin acest serviciu, oferim clientilor posibilitatea de a verifica starea produsului de livrare.

Daca in urma deschiderii coletului constati ca produsul comandat nu este in stare perfecta de livrare si prezinta urme de lovituri, zgarieturi sau orice alte probleme vizibile, va recomandam sa il refuzati.

Refuzarea produsului/produselor este posibila doar in prezenta cuierului la momentul livrarii.

Nu sunt luate in considerare reclamatiile ulterioare receptiei in cazul in care nu au fost respectate recomandarile CasaExpert.

 

 

 

SCROLL UP

This function has been disabled for Casa Expert.